consulting

Is uw bedrijf al 2020 proof?

Naast werving en selectie richten wij ons sinds kort ook op het adviseren van winkeliers en horeca ondernemers over een uniek marketing concept dat onlangs is gelanceerd door BeepXtra. BeepXtra heeft een fantastisch loyalty & marketing programma, dat het MKB helpt om een sterke vuist te maken tegen grootwinkelbedrijven en de alsmaar stijgende online verkopen. Zelfstandige retailers, horeca, verenigingen, clubs en andere MKB bedrijven vormen hiermee een netwerk waarbij zij ambassadeur worden voor elkaar en elkaar kunnen versterken.

Consumenten besteden steeds minder

BeepXtra wil de middenstand een tool aanreiken waarmee zij de lastige economische omstandigheden het hoofd kan bieden, zodat de consument kan blijven genieten van een gevarieerd winkelaanbod en waarmee ook de winkelleegstand zal worden tegengegaan. Het programma heeft veel voordelen en mogelijkheden tegen een zeer scherpe prijs en o.b.v. no cure, no pay.

Wilt u werken met een State of the Art marketing tool, dat uw bedrijf helemaal op de kaart zet en 2020 proof maakt, inclusief mobile commerce strategie? Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op via chat, mail of telefonisch. Klik hier voor meer informatie over BeepXtra, u kunt zich ook op onze nieuwsbrief inschrijven om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. 

 
Google+

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppNUjijDelen
Translate »

Hulp nodig? Email ons hier! Chat Nu Met Ons!

← Vorige Stap

Bedankt dat u contact heeft opgenomen. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

A.u.b. geef een geldige naam, email en vraag.

Aangedreven door LivelyChat
Aangedreven door LivelyChat Wis Geschiedenis